“ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ”

“Οι λέξεις είναι όλα όσα έχουμε

Words are all we have”  (Samuel Beckett)

Διάρκεια: 15 Δεκεμβρίου 2020 έως 28 Φεβρουαρίου 2021

Στο τέλος αυτού του ιδιαίτερου έτους, η Eleni Marneri Galerie αφουγκράζεται τους ήχους των λέξεων. Εναποθέτει χώρο στον λόγο, στις φράσεις, στη κάθε λέξη που έρχεται να εκφράσει το τι, το πώς και το γιατί του εαυτού μας και του καθημερινού μας βίου. 

Οι λέξεις ισορροπούν τον νου και την ψυχή. Οι λέξεις συλλαμβάνουν την κάθε στιγμή μας, ανασύροντας σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα. Οι λέξεις πλάθουν αμέτρητες εικόνες. Οι λέξεις γνωρίζουν την ουσία μας. Οι λέξεις είναι τα πάντα. 

Σε μια περίοδο αποστάσεων, αναζητούμε τα λόγια εκείνα που θα εξωτερικεύσουν τις σκέψεις μας. Βρίσκουμε κοινά σημεία επαφής με κοινό και δημιουργούς και εν τέλει ερχόμαστε κοντά αγκαλιάζοντας τις λέξεις. 

Στο πλαίσιο αυτό, μια σειρά σχεδιαστών κάνουν τις δικές τους λέξεις κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης που η Εleni Marneri Galerie έχει τη χαρά να παρουσιάσει από τις 15 Δεκεμβρίου 2020. Πρόκειται για τους: MYSTiS by Sofia Zarari, Maria Apostolopoulou + Eros & Psyche studio, Jeremy May, Mari Aoyama, Verba, Aluminati, Reywal by Joy Stathopoulou

View Also
Shopping Cart
Scroll to Top